Bahagia Kami

::. Dating .::


Perkara paling sempoi yg boleh papa cakap kat sini adalah masa time keluar 'date'....hahaha...!! kenapa sempoi?? ape yg sempoinye..?? kerana papa & mama tak kisah langsung tentang penampilan masing2 sewaktu berdating....samada lepas waktu kerja or hari weekend...tapi biasanya lepas waktu keje la...papa dgn mama akan kluar 'date' gi makan atau lepak2 kat pantai pama (dah dapat nama dah pantai tu ma..) hahaha..papa ni dah la sepanjang hari kat tempat keje berpeluh je...tentu la bau badan tu ada asheemm sikit kan tapi mama tak pernah mengeluh...mama akan cakap "dah kalih dah bau badan papa tuh"......hahaha...dasyatnye deria bau mama ni kan..sampai papa solat dalam surau pompuan pun mama boleh tau...fuuyyyoooo...!!!

Papa jenis yg simple habis....t-shirt pagoda(psl nipis dan sejuk) dan sluar track....itu dah cukup buat papa...mama pun sama..just t-shirt dgn sluar getah mama tuh....hehehe...destinasi 'dating' papa & mama biasanya kat pantai pama tu lah...papa dah mula 'jatuh cinta' kat pantai tuh bila mama tunjuk kat papa for the first time....pada papa tempat tu best...pantai die landai...angin yg sepoi2 bahasa jawa gitu...memang best lah...kitaorg selalu gi lepak situ...lepas lepak papa & mama kene gi dinner...haaa...bab ni lah yg paling susah sekali....pasal pe??? pasal tak tahu nak gi makan kat mana...?? hahaha....bila papa tanya mama..jawapan dari mama..."ikut papa lah.."...bila ikut papa tu yg jadi masalah problem tuh...hehe...biasa ada 2-3 kedai la yg biasa papa & mama gi dinner sama2..... :)


# "mama......mlm karang dinner kat mana..??" hehehe... :)