Bahagia Kami

::. Annual Dinner .::

keadaan sebelum staf masuk amik tempat duduk
As salam blogger2..hurmmm, lately lg xde masa nak update pape..asyik busy! busy! ngan keja & also with my preparation utk majlis..ader dah yg mama duk D.I.Y..tp totally sumer in progress..yer lah mama nie kurang kreatif tp biler duk baca blog2 b2b, cam excited nak blaja wat tuh sumer even my tangan is 'kayu'..haha! nanti dah siap dpt kelulusan QC (my mum), baru bleh upload ckit kot..kita kongsi gitu ;)

Ari jumaat (21.12.2012) lepas jgk company kami ader wat annual dinner ngan tema ala2 polkadot + petak + jalur..huuiisshh! sakan sumer bergaya..yer lah mau menang "Pakaian Mengikut Tema" kot..haha! mama x menang pun..papa pun sama..& utk malam tuh jgk, papa jadi "MC" majlis..so ngan 'kondifen' nyer papa di depan..mama pulak as a committee..paling best mama bab layan makan..mmg tak ingat dunia :)

Paling sweet utk dinner tuh, biler papa naik kat stage & nyanyikan lagu 'feberet' mama..baca entry yang nie :) then lagi haru biler mama naik kat stage jgk utk berikan papa bunga..aduhaaiii! x penah dibuat mama lah sumer nie..tp utk bg semangat kat papa kan..luv u pa! sweet moment utk mama biler papa dapat no 2..haha! congratz pa! :)

# romantik kan kita pa :)

::. Alamak! Sudah Tukar .::


Adeyyhhhh..!! tetiba jer migrain..terus pening..terus jammed! rasa nak pitam pun ader..haaaaaaa!! nape tuh yg tetiba jer jadi sumer tuh..? klu korang nak tau, tarikh majlis kami dah diawalkan..bukan awal seminggu, 2 minggu..tp 3 bulan terus..haaahh..hambik kaw!! mau tak tunggang langgang..yg dah elok plan satu2, terus kena speed :)
Nie sumer bukan aper, permintaan family mama utk awalkan..so rasa nyer klu ikut entry lepas (klik sini), kami nak wat 1 Jun 2013..so biler dah awalkan, kami amik 22 March 9 Februari (nikah) ngan 23 March (sanding)..fuuhhhhhhh! semput mama nie klu korang nak nak tahu..mujur mana2 yg mama nak D.I.Y, dah mama start ckit2..cuma lum upload lg dlm nie.. *nanti mama letak tau!
Hurmmm..memandangkan masa dah singkat (97 47 days to go for nikah), kami dah tak leh nak memain lg..checklist! oohh checklist! mana kau pegi..jgn tinggalkan mama time2 camni..mau nyer mama merana..haha!

# pa..agak2 mama nak pengsan, papa tlg sambut eyh? *larat ke? :)

::. Selamat Hari Lahir Pa .::

6hb Dec yg lepas, bertambah lg 1 angka usia my beloved..ermmm, "selamat ari lahir syg.." mama doakan moga papa dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki serta dikelilingi kebahagiaan sentiasa..mama juga berharap, agar impian kita utk disatukan nanti akan dipermudahkan oleh-Nya..insyaAllah *touching!
 
 
Takde pape yg istimewa rasa nyer hadiah yg mama kasi utk besday pa kali nie..sbb papa akan dpt special present dr mama tak lama lagi..haha! suspens jer kan mama nie! :) kami juz kuar makan2 tp pape pun besday boy jgk yg bayar..hurrmmm, cane tuh? mekasih papa!! ;) so skang nie, kami dah mula rasa utk preparation for our BIG day..dah start survey..dah start belek..dah start mencari..klu x mulakan skang, biler lg..lebih2 lg kami nie keja 24.5 jam sehari..hahahahaha! 
 
# papa takyah hadiah yer..sbb yg umur bawah 5 thn jer bleh request :)
 
 
 

::. Innuendo ~ Belaian Jiwa .::

Hurmmm..tetiba dalam duk tengah sakit kepala nie, tetiba terdengar lagu nie kat lappy..terus cari kat youtube..hahaha! mode: rindu kat yg selalu kat ati mama nie..ceh!! tetiba jiwang ler puloksss! :p so, jom kita layannnn! :)


Seindah tiada lagi kau kuingatkan
Sayang kau hilang
Menanti biar sampai akhir hayatku di dunia ini

Kau tahu betapa kusayang padamu
Hanya bidadari sebagai ganti
Hanya takdir menentukan ia
Oh belaian jiwa

Oh angin sampaikan laguku padanya
Yang sedih pilu
Terimalah laguku jadi teman hidupmu
Untuk selamanya

Kau tahu betapa kusayang padamu
Hanya bidadari sebagai ganti
Hanya takdir menentukan ia
Oh belaian jiwa

# miss him so much! :(