Bahagia Kami

::. Alamak! Sudah Tukar .::


Adeyyhhhh..!! tetiba jer migrain..terus pening..terus jammed! rasa nak pitam pun ader..haaaaaaa!! nape tuh yg tetiba jer jadi sumer tuh..? klu korang nak tau, tarikh majlis kami dah diawalkan..bukan awal seminggu, 2 minggu..tp 3 bulan terus..haaahh..hambik kaw!! mau tak tunggang langgang..yg dah elok plan satu2, terus kena speed :)
Nie sumer bukan aper, permintaan family mama utk awalkan..so rasa nyer klu ikut entry lepas (klik sini), kami nak wat 1 Jun 2013..so biler dah awalkan, kami amik 22 March 9 Februari (nikah) ngan 23 March (sanding)..fuuhhhhhhh! semput mama nie klu korang nak nak tahu..mujur mana2 yg mama nak D.I.Y, dah mama start ckit2..cuma lum upload lg dlm nie.. *nanti mama letak tau!
Hurmmm..memandangkan masa dah singkat (97 47 days to go for nikah), kami dah tak leh nak memain lg..checklist! oohh checklist! mana kau pegi..jgn tinggalkan mama time2 camni..mau nyer mama merana..haha!

# pa..agak2 mama nak pengsan, papa tlg sambut eyh? *larat ke? :)

No comments:

Post a Comment