Bahagia Kami

::. Oktober Datang Lagi : Part II .::



Ini sambungan dr citer yg seseblm nie..klik jer kat sini ok? :) aaiisshh..td dah elok mama tdo..terjaga pasal haus..pas minum langsung mata mama tak bleh nak pejam lagi..kul brape mama nak continue tido nie..then agak nyer papa dah sampai langit ke brape eyh? mimpi punyer pasal..haha! Alang2 mama tak leh nak lelap mata, mama on lappy mama, then sambung citer ari tuh..


Klu korang nak tahu, 6 October, mama wat surprise kat papa..mama booking utk "candle light dinner" ngan papa kat MS Garden Hotel..1st time dlm idup mama aderkan surprise camni..& mama bleh nampak "reaksi" papa ngan kejutan nie..papa terdiam..sebak pun mama nampak.."sorry pa, ini jer yg mama mampu wat utk papa..harap papa suka! :) "

Harga pakej yg dorg served kat kami (RM120+ mmg berbaloi..dgn murah & makanan nyer mmg marvelous! superb! antara menu dorg yg kami mkn, Chilled BBQ Chicken, Cream of Mushroom Soup, Grilled Chicken Breast/ Sirloin Steak & Chocolate Cheese Cake..peerrgghh! mmg full tank kami malam tuh..hehe! nanti mama upload sikit2 pic sempat mama snap :) 


# papa pun romantik jgk kan malam tuh? ala2 ayu camtu :p

2 comments:

  1. Salam.. Jom join my segmen! Last date 15 Oct 2012!=) http://www.aimisyahirah.com/2012/09/senarai-peserta-segmen-cik-misya-nak.html

    ReplyDelete