Bahagia Kami

::. Kisah 1 - Tema Nikah .::


❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀
 Tema Akad Nikah
❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀


Kami dah mula ber "diskusi" sesami kami..slow2 bincang preparation utk majlis kami thn depan..rasa cam cepat jer masa berjalan..cam 7 bulan tuh pun tak cukup..hehe! uuiissshh! nak kena tunda lagi ke? ok!! planning sumer nie sebaik mungkin..InsyaAllah sumer dipermudahkan oleh-Nya..

So utn bab tema akad nikah kami nanti, mama ngan my lover setuju utk amik kaler cream..lebut jer kan? sweet!! so papa, get ready for your baju melayu ok ;) nanti kita search klu2 ader design utk sulam kat baju papa nanti..mama beruntung sebab ibu memang sorg tukang jahit..so safe bajet kat situ..

"nanti along belanja kain utk majlis along eyh ma? syg ma!"

then ini antara yg mama survey sikit2 dalam Google..nak cari yg simple tapi puas ati..then utk mama, ma kata sesuai wat kebaya pendek..senang nak gerak a.k.a nak duk simpuh nanti :)

"ermmm..ma, klu time nikah nanti nak duk BERSILA bleh tak? haha!"

# klu payah sgt, wat baju kurung biasa sudah..pastu amik tampal manik..senang ! :)

No comments:

Post a Comment