Bahagia Kami

::. Kisah 2 - Tempat Untuk Majlis .::


❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀
 Tempat Nikah & Sanding
❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀

Assalamualaikum & selamat pagi..awal nyer mama ber'blog'? hehe!! bangun agak awal sebab tak leh nak tido lena..semalam duk tunggu sms dari papa yang keluar utk 'hobi' dia..aper kah itu? hhuurrmmm..nanti kita minta tuan empunya badan citer sendiri..bleh kan pa? 


Balik pada tajuk yg mama nak story serba sikit nie, pasal pemilihan tempat nikah & sanding..kami berdua & family dah berbincang utk wat majlis akad nikah di masjid (lebih keberkatan) dan majlis sanding kami lg prefer utk wat kat my home sweet home (lg feeL majlis tuh terasa..kan?) lgpun ma abah sanggup utk masak sendiri time majlis puteri sulung dia yg satu nie..hehe!


Cuma mama risau, klu masa nikah tuh, mama tgh "datang bulan" (biasalah kan, hal normal utk kami yg bergelar kaum Hawa nie), kompem mama tak leh masuk dalam masjid..(klik sini utk sekadar tambah pengetahuan) jd cam 'kurang' lah sikit feeL tuh..biler camni terpikir nak wat kat umah jer..haddooii! camno nie


# pa..kena wat plan A ngan plan B nie ;)

No comments:

Post a Comment