Bahagia Kami

::. Oktober Datang Lagi : Part I .::


Tanpa kita sedar, kita dah hampir ngan penghujung tahun 2012..kejap jer kan masa berlalu..?? aper yg dah kita dapat utk 2012 nie? dah tercapai ke AZAM kita di tahun 2012 nie? atau perlu di "carry forward" utk thn depan? hehehe! klu camtu, payah jgk kan nak tercapai impian klu asyik guna ayat "takpe lah, thn depan bleh buat.." tuh pun klu kita dipanjangkan umur..klu sebalik nyer? Wallahualam..
Haha..!! kan mama dah melalut pepagi camni..sumer nie sebab papa r =) hehe! tak pasal² papa yg kena..syg papa! bukan aper pun, pada mama bulan oktober nie antara bulan yg byk bg sweet moment lah utk mama..antara nyer, mama lahir bulan nie..wahhhh!! bleh tuntut present nie ngan papa..kan pa? ;) then yang lain² tuh mama akan story dalam part II..haha! main ader part² nie yg besh nie..so tunggu...

No comments:

Post a Comment