Bahagia Kami

::. Checklist .::


Rasa nyer, kami dah mula masuk ke fasa yang berikut nyer..fasa utk jadikan hubungan kami makin utuh..aper tuh?? *wink! InsyaAllah, klu xde aral melintang, mama ngan papa planning utk lngsungkan majlis kawen tahun depan..dalam bulan Jun..doa² kan semoga sumer tuh akan berjalan lancar seperti yg dirancangkan..klu tgk lah kan, cam lambat lg kan? lebih krg ader 8 bulan..tapi utk yg bekerja cam kami nie, masa yang terluang akan digunakan utk discuss..
So mama dah start wat checklist nyer sikit²..yer lah, bukan bleh ingat sumer mende tuh..karang ader yg time majis nyer sangkut, ini tak cukup, itu tak sedia..so da best thing is sediakan checklist nyer..& papa memang nampak cam 'excited' pasal byk mende kena prepare..takpe pa, slow² kita discuss, survey & kita decide yer..InsyaAllah, moga sumer tuh akan dipermudahkan oleh-Nya..amin..

# nanti mama post ckit² entry ttg persediaan kami utk ari bahagia kami ;)

2 comments:

  1. sweetnye banner awak! :D thanks follow taw. lynn follow awak gak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe! tQ darL :) & tQ coz follow kita ;)

      Delete