Bahagia Kami

::. Berbuka Puasa .::


Sedar tak sedar dah masuk 2 minggu kita berpuasa..selama itu jgk mama byk habiskan masa utk berbuka bersama papa..utk pertama kali dalam hidup mama berbuka puasa dgn yg tersayang selain dari family mama sendiri =)  aper yg mama bleh kata, agak terasa diperhatikan oleh papa setiap kali makan bersama..papa seboleh nyer cuba memenuhi selera mama..itu lah papa..

Ari tuh kami berbuka puasa di MS Garden Hotel Kuantan.. hurrmm..memang best ngan harga yg bleh tahan..rm68/ person..makanan memang byk & sampai x tau nak makan aper..last² mama cuba nasi arab..tuh pun papa yg letakkan..peerrgghhhh!! mmg best! tengkiu pa sebab dah 'promote' mama makanan baru..hehe!


Selama dlm proses mengenali nie jgk, mama dah tau yg papa nie langsung tak cerewet bab makan..paling simple org nyer..tak memilih..aper yg ader, itu lh yg papa makan..lain sikit ngn mama..agak cerewet bab makan nie..hehe! itu makan, ini tak makan..itu allergic, ini peberet..& yg jadi mangsa adalah papa..tp yg paling best, kami jgk berkongsi makanan & minuman kegemaran..hahhh! papa, klu papa kenal mama aper makanan & minuman kegemaran yg kita sama² suka? jawab ikut sms yer..then hantar ke 012-**2**8* =)

# papa, biler kita nak candle light dinner cam pic tuh? hehe!

2 comments: