Bahagia Kami

::. Kisah 4 - Perutusan Raja Sehari .::


❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀
 Kad Kahwin
❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀

Alhamdulillah..selesai urusan semakan kad kawen kami..utk part kad kawen nie, kami amik keputusan utk tempah ngan KandaDinda (website & facebook) yg beroperasi di Puchong..dia ader cawangan kat 1 tempat lg..tapi mama tak pasti kat mana..nanti kena buka website dia tuh :) then yg lagi mudahkan keja nie, sebab papa yg tak cerewet org nyer..dia jenis simple person so itulah yg jadi biler nak pilih kad..utk kad nie kami tempah dlm 800 pcs jer..

Design yg kami pilih lebih kurang camni :)
So far, berurusan ngan dorang amat mudah..dorg nie kira friendly jugak..& wat masa nie, mama cuma contact melalui phone ngan email sajer..dari start utk pilih design, pastu wat semakan utk mana2 yg dirasakan perlu, sumer alhamdulillah :) skang mama tunggu utk dorg start wat cetakan pas wat 50% payment..selain kad kawen, kami juga tempah gift box utk letak doorgift..tetap puas ati sebab harga yg dikenakan berpatutan di samping design yg pelbagai..so seperti yg dorg janjikan, kami akan collect pd akhir Februari @ awal March..insyaAllah..moga dipermudahkan urusan yg dirancang :)

# tak sabar nak tengok hasil kad tuh :)

4 comments:

  1. mesti cantek kan hasil dia..jangan la lupa share nanti :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah..nanti dah amik, sis share..klu kasi alamat sis pos..then sis jemput dtg majlis nanti :)

      Delete
  2. Sis,knduri kt mne nt? jgn lupe jmput ye..na skali kad kawen cntik..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. kenduri sis kat trg..inshaAllah sis jemput blogger2 yg sudi dtg..nanti sis pos..jgn luper kasi address tau! ;)

      Delete